Schuifwanden

Achterhoek kasten is onderdeel van timmerbedrijf Schoemaker. Hier bent u op het juiste adres voor allerlei soorten kasten en schuifwanden. Van groot tot klein van slaapkamer, woonkamer tot zolder.
Schuifdeuren zijn enorm ruimtebesparend vergeleken met draaideuren. Ze zijn handig, fraai en zeer eenvoudig te monteren.
Achter elke schuifwand bevindt zich een interieur kast.  Achterhoek kasten heeft diverse interieursystemen, waaronder ook inloopkasten.

Daarnaast maken wij meubels op maat via het raffito programma. Aan de hand van een designer kunt u uw eigen meubel ontwerpen en laten maken.
Op RAFFITO.COM vindt u onze brochure en kunt online met de Designer uw ideale kastenwand samenstellen. Met deze handige applicatie kiest u de omlijsting en deurvulling die het beste bij uw wooninterieur en woonstijl past.
Voor de uiteindelijke keuze of voor een vrijblijvende offerte gaat u dan naar de showroom van Achterhoek kasten en  samen met onze adviseur kunt u dan ook de monsters van de deurvullingen en omlijstingen bekijken.

De showroom van Achterhoek kasten is gevestigd op de Ettenseweg 20E in Ulft.
tel. 0315-726084.

Klik Hier om uw eigen kast samen te stellen.